Service

Ølgod Elektro A/S tilbyder salg, service og renovering på alle typer maskinanlæg. Det gælder både det mekaniske , pneumatiske og elektriske, hvad enten det er motor, gear, pumper, ventilation eller øvrigt roterende udstyr.

Service hele døgnet rundt.
Hos Ølgod elektro A/S er service i centrum, vi er klar til at assistere ved behov, både til renovering og udlevering, vi tilbyder ekspedition 24 timer alle ugens 7 dage.

Vi udfører ikke installationsarbejde.

Elektromotorer & vikling
Ølgod Elektro har stor know-how indenfor alt i elektromotorer. Værkstedet arbejder meget fleksibelt, så kunderne undgår spild- og ventetid, når en motor skal repareres.Vi har erfaring med motorer fra mange brancher som træ-, plast- og petfood- virksomheder, dambrug, rensningsanlæg, landbrug og el-installatører. Og med eget værksted lever Ølgod Elektro op til kundernes krav om fleksibilitet og service.

Vi har eget vikleri til el-motorer op til 450 kW og reparationsværksted for både motorer, gear og pumper.

Reparation
Vi demontere og montere gerne dele til renovering, men I er naturligvis også velkomne til at levere det direkte til vores værksted, hvor vi ved behov, laver en forundersøgelse og pris inden vi renovere.

Tilstandsbasseret eller systematisk vedligehold
Har I et behov for en gennemgang eller teknisk vedligehold på produktionsudstyret, tilbyder vi gerne vores hjælp til dette, vi kan ikke love at du helt undgår produktionsstop, men vi kan nedbringe risikoen for at det sker.