Profil

Siden starten i 1955, har vi været beliggende i Ølgod.
I huset har man altid arbejdet med reparation, service og salg af elektromotorer,gear, pneumatik og automatik,både komponentsalg men også komplette løsninger,med fokus på energioptimering. Vores kunder spænder bredt, lige fra den private,til opgaver i industrien, både landbruget, maskinbyggere samt produktionsvirksomheder.

Ølgod Elektro A/S anno 2020.
I dag består Ølgod Elektro A/S, af ca.14 medarbejdere der alle er specialister inden for automatik og elektromekanik, vi handler med de mest kendte produkter og kan tilbyde de fleste produkter leveret direkte fra eget lager.

Kerneprodukterne er stadig elektro motorer, gear, pumper, relæteknik, auto elektro, vores automationsafdeling, der primært arbejder med service og fejlfinding, indkøring, samt elektrisk konstruktion, el-diagrammer og tavle montage, hvilket naturligvis kan tilbydes som en total leverance, med komponenter fra hele vores palette.

Vores elektro værksted tilbyder service, reparation og salg af: elektromotorer, gear, pumper, alt i pneumatik samt håndværktøj og auto elektro.

Vi tilbyder også gerne tilstandspasseret vedligehold og eftersyn af maskiner og tavler, har du i kortere perioder, eller efter fast interval, behov for en reparatør, til at varetage tilstandsbaseret vedligehold, finder vi også en løsning der passer, netop til jeres behov.

Vi stiller gerne vores viden til rådighed, også på konsulentbasis, til en gennemgang af Jeres maskiner, eller information omkring de energibesparelser der er i forbindelse med vores palette.

Vi har kundens behov i fokus, hvorfor vi udenfor den normale åbningstid tilbyder via vagttelefon, 24 timers service året rundt.