Elektro

Motorer, gear, transmissioner, vacumpumper, sidekanalsblæsere, generatoranlæg, kompressorer, håndværktøj o.s.v.

Vi er specialister i elektromotorer, og kan tilbyde reparation af alle typer AC-DC-PM-servo motorer, samtidig kan vi fra eget lager tilbyde standard motorer op til 45 Kw til direkte levering , større motorer kan skaffes på kort tid. Motorer op til 450 KW kan vikles på vores værksted. Vi kan tilbyde reparation, vedligehold, samt salg af gear, hvor vi samtidig kan skaffe de fleste typer.

Ac-motorer IE2 og IE3
Vi er distributør og servicecenter for Nidec – Leroy somer og tilbyder 2-4-6 polet op til 45 Kw fra eget lager, desuden kan vi levere op til 500Kw inden for 48 timer. Vi tilbyder også motorer fra øvrige leverandører, bl.a :Vem, türk,WEG, Siemens, ABB, Icme, Kleedrive, NORD, SEW-Eurodrive, Leroy-Somer, Parlock.

DC og konvertible AC- motorer
Vi er forhandler og service hus for T-T Electric, og kan samtidig tilbyde eftersyn samt renovering af alle typer DC- motorer, Nye DC-motorer kan leveres fra 48 timer. Vi har forskellige brugte DC motorer og DC reguleringer op til 300 KW der ved havari, kan lånes frem til en erstatning kan leveres.

Permanent magnet motorer, drives og tilbehør hertil.
Vi er forhandler og en del af Service Team Scandinavia for Nidec, der i dag også er Leroy Somer og Control techniques. Permanente magnet motor, er meget energieffektiv, og samtidig 2-3 byggestørrelser mindre end en tilsvarende ac motor, hvilket både i forhold til energiforbruget, vægt samt plads giver store fordele.

Pumper
Vi er salgs og service center for bl.a. Grundfos, Staring, Landia, Desmi, og Flygt hvor vi tilbyder reparation og salg af alle typer og fabrikater af pumper og omrører.

Gear
Vi er salgs og service center for bl.a. SEW EURODRIVE, Motorvario, Bonfiglioli, BJ-Gear, NORD gear, hvor vi tilbyder reparation og salg af alle typer og fabrikater af gear.

Generatoranlæg
Vi er salgs og service center for bl.a. Pramac, og kan levere benzin og diesel generatorer

Kompressor
Vi sælger og servicere kompressorer fra bl.a. Reno

Håndværktøj
Vi er forhandler og service center for Makita, samtidig tilbyder vi reparation samt salg af alle øvrige mærker.