Automation

Hardware, Software, softstartere og frekvensomformere.

Ølgod Elektro A/S er forhandler og servicepartner med Omron, Motrona samt Nidec Industrial Automation. Det betyder at vi ved en komplet styringsløsning vil anbefale produkter herfra. I forhold til Plc, frekvensomformere, og drives kan vi dog servicere de fleste mærker. Vi har de mest benyttede komponenter på lager til direkte levering.

Ølgod Elektro A/S har gennem de sidste 25 år haft et tæt samarbejde med Omron, hvorfor vi i dag ser os som en kompetent forhandler og service partner. vi tilbyder konvertering af ældre Hardware og software på kørende maskinanlæg, men naturligvis også til nye anlæg.

Ølgod Elektro A/S tilbyder i samarbejde med Nidec – Leroy Somer, permanent magnet motorer , Drives, servo motorer , samt opbygger teststande og undervisningsudstyr. vi tilbyder konvertering af ældre Hardware og software på kørende maskinanlæg, men naturligvis også til nye anlæg.

Energioptimering med permanent magnetmotorer, vi tilbyder komplette løsninger.

Ølgod Elektro A/S er distributør for Motrona, der er producent af højtydende control -motion -interface- moduler til industriel automatisering.

I forbindelse med en styringsleverance tilbydes komplette løsninger fra eget værksted, medfølgende elektriske diagrammer, tegnet i Caddy++.