Menu
PRODUKTION OG SERVICE AF ELEKTRONISKE STYRETAVLER OG ELEKTROMOTORER

Energioptimering

 

Ølgod Elektro A/S har som jeres samarbejdspartner et ønske om at give jer de bedste muligheder for at reducere vedligeholdelses omkostninger, samt minimere energiforbruget. vi laver derfor gerne en gennemgang af jeres produktionsudstyr, og kommer med vore anbefalinger. Nedenfor er kort lidt om vores primære leverandører til energioptimering.

 


Keramiske lejer og coatede dele

cera

Ceramicspeed er en dansk lejespecialist, med fokus på kuglelejer i alle afskygninger, der er med keramiske kugler i stedet for stål. Levetiden er typisk 4-8 gange længere end et almindeligt leje, samtidig er friktionen mindre, hvorved man kan reducerer energiforbruget.

 


Permanent magnetmotorer og drives

Nidec All for deams.Green_RGBNidec Leroy Somer er en af de førende indenfor  Permanent magnetmotorer og drives hertil, motoren er IE4 klasse og har en moment kurve der ligner Jævnstrømsmotorer, energiforbruget er væsentligt mindre end både DC-motorer og AC-motorer. Pay-back for en kompelt løsning ligger på ca. 2 – 3  år.

CT_LS_logo_green_Stck_Centered

Pneumatiske og elektriske produkter samt Ioniser

 

SMC logo blå JPG til PC

SMC Pneumatic, har et bredt program i løsninger til reducering af statisk elektricitet, samt energioptimering og reducering af luftforbrug i produktionen.

 


DC-motorer eller konvertibel AC motor

 

ttsom T-T danske distributør kan vi typisk levere nye DC- motorer  indenfor 2-3 uger, ved hastesager dog indenfor 24 timer. T-T Electric tilbyder  også en AC- Square motor der i byggeform er identisk med DC-motorer, det betyder at man ikke skal lave konstruktionsændringer på produktionsudstyret ved en udskiftning.

 


 

For yderligere information venligst kontakt os pr. mail eller telefon.